Betaalmethodes

2Fix Automatisering kent 4 mogelijkheden waarmee u uw bestelling kunt afrekenen:

Vooruitbetalen

Je kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer: NL33.RABO.0129.4081.31, ter name van: 2Fix Automatisering Let op! Vergeet niet uw ordernummer te vermelden in de omschrijving van uw betaling!

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Product op voorraad en betaald met iDEAL? Je bestelling word binnen 2 dagen verzonden!

Bancontact / Mister Cash

Dit is een Belgische methode om online te betalen.

Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Let op! Voor deze betaalmethode rekenen wij transactiekosten van 2% op uw bestelling.

Achteraf betalen via Klarna

Je kunt met Klarna betalen nadat uw bestelling van ons heeft ontvangen. Klarna stuurt je dan na het versturen van je bestelling een e-mail met de verdere instructies om de betaling binnen 14 dagen na ontvangst te voldoen.

Betalen bij afhaling

Wil je liever je bestelling ophalen en betalen? Dat is ook mogelijk. Je kan dan de bestelling bij afhaling veilig betalen via pin.