Verzenden

2FIX Automatisering maakt gebruik van de diensten van GLS Nederland.
Met de verzendservice van GLS Nederland is het mogelijk om je bestelling van 2FIX op je werk of thuis. Producten die voorradig zijn proberen wij binnen 1-2 werkdagen naar je op te sturen. Zodra je bestelling is verstuurt krijg je een e-mail van ons. Sommige producten worden direct vanuit een extern magazijn opgestuurd. Het is dan mogelijk dat je bestelling bezorgd wordt dan met een andere vervoerder dan GLS.

Bij onze producten op onze webshop staat het erbij of deze direct op voorraad zijn of deze binnen bepaalde tijd bezorgd kunnen worden. Wil je meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Kosten

Bestellingen onder de €50 brengen we € 4,95 verzendkosten in rekening. Bestel je boven de €50 dan betaal je geen verzendkosten. Je verzending wordt altijd verstuurd met een track en trace code. Deze ontvang je per e-mail zodra je bestelling is verstuurd.

Afhalen

Wil je liever je bestelling afhalen en direct aan de slag kunnen met je nieuwe 3D printer of computer?
Het afhalen van je bestelling is bij ons ook gewoon mogelijk. Bij het bestellen klik je op de optie “Afhalen”.
Zodra producten voor je klaar liggen krijg je van ons een e-mail om een afhaalafspraak te maken. Zonder afspraak is het niet mogelijk om je bestelling af te halen.