Sinds 2023 is het Repair Café ontstaan door 2FIX Automatisering en Krachtvaardig locatie Vught (T.V. Wolfsbosch). Waarbij we een dagbesteding hebben gemaakt voor jongeren die interesse hebben in ICT.
Samen met de jongeren gaan we aan de slag met jouw computer problemen of vragen.
Elke woensdag van 9:00 uur tot 12:00 uur kan je langskomen. Om zeker te zijn dat we je kunnen helpen raden we je aan om een afspraak te maken.

Prijzen

Een kleine reparatie of onderhoud aan de computer zijn volledig gratis! Mocht de reparatie of onderhoud langer duren wat mogelijk is tussen het tijdbestek van 9:00 uur tot 12:00 uur zullen we je van te voren op hoogte brengen. Mochten er kosten aan de reparatie zitten zullen we dit uiteraard van te voren met je bespreken.

Tijdens de reparatie of onderhoud van de computer kan je een heerlijk kopje koffie of thee drinken.
Deze consumpties zijn tegen schappelijke prijzen te verkrijgen.

Locatie van ons Repair Café

Ons Repair Café is te vinden bij TV Wolfsbosch.

Ons repair café is te vinden elke woensdag van 9:00 uur tot 12:00 uur aan de Zonneweilaan 20 in Vught bij Tennisvereniging Wolfsbosch. Vooraan is de parkeerplaats mocht je een zware computer hebben helpen we graag naar binnen te dragen. Meld je dan van te voren bij ons!

Om zeker te zijn dat we je kunnen helpen is het aan te raden om van te voren een afspraak te maken via de blauwe afspraak knop hieronder: