Ze zijn er in verschillende formaten en specificaties. 2FIX Automatisering biedt verschillende schermen aan van IIyama en Gigabyte op onze webshop. Met onderstaande advies en tips kan je het juiste monitor bestellen.

Bekijk hier ons aanbod

IIYAMA Monitoren bij 2FIX Automatisering

Formaat

Het scherm heb je in verschillende formaten. Het is belangrijk dat je juiste formaat scherm aanschaft zodat je geen oog of nek klachten krijgt.

Als je kort op een scherm zit is het aan te raden om niet al te grote monitor aan te schaffen. Zit je wat verder van je scherm af kun je een groter scherm aanschaffen. Monitoren zijn er vanaf 17 inch tot 40 inch.

Op dit moment is het schermformaat van 27 inch een standaard formaat.

Gebogen of rechte monitor

Gebogen oftewel een curved scherm is een nieuwe trend. Deze schermen zorgen voren extra belevenis tijdens het gamen. Ze zorgen ervoor dat je meer in de game komt te zitten.

IIYAMA bij 2FIX Automatisering

Een recht scherm oftewel een flat scherm is bij iedereen bekent. deze schermen zijn vaak sneller in responstijd en zijn handiger te plaatsen aan een monitor beugel met meerdere schermen.

Bekijk ons aanbod hier

Snelheid

Opzoek naar een monitor voor je console of gaming computer? Dan zoek je een snelle monitor met lage responstijd en hoge aantal hertz. De meeste monitoren met een gaming label hebben vaak 1ms responstijd en vaak boven 120 Hz.

Bekijk ons aanbod hier

Gigabyte Aorus bij 2FIX Automatisering

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!
Ben je benieuwd naar ons aanbod? Klik hier!

Wil je scherm aan de muur ophangen of bevestigen aan je bureau?
Bekijk ons NewStar beugels.