2FIX Automatisering is sinds 1 januari 2021 begonnen met een nieuwe dienst. Deze nieuwe dienst heet Game Setup. Hiermee gaan we jouw ideale game setup samen stellen.

Volledige setup

Enkel de PC of volledige setup

De computer is het hart van je game setup hier besteden we extra aandacht aan zodat jij zonder problemen elk computerspel kan spelen. Omdat de computer een grote investering is hebben wij een online voorstel aanvraag formulier gemaakt. Hier kan je de wensen en eisen in kenbaar maken. Zo maken we je computer persoonlijk voor al jouw games.

Heb je meer nodig dan alleen de computer? Geen probleem in het formulier kan je dat ook aangeven. zo passen we het voorstel aan zodat je game setup volledig wordt.

Ben je opzoek naar standaard computer? Bekijk ons REALPC aanbod dan.

Merken en onderdelen

Wil je een computer met een Intel processor of een NVIDIA videokaart? Geen probleem. Wij bouwen je game computer zoals jij het wilt. In ons voorstel formulier kan je aangeven welke merken in jouw gaming computer moet.

Koeling en verlichting

Heb je liever een computer met RGB verlichting of juist niet? Of wil je juist computer met luchtkoeling i.p.v. waterkoeling? 2FIX Automatisering regelt het voor je. In ons voorstel formulier kan je aangeven welke soort koeling in jouw gaming computer moet komen en dat er wel of geen RGB verlichting geïnstalleerd mag worden.

Luchtkoeling

Ons voorstel

In ons voorstel staan alle details van jouw computer en game setup. Zo heb je direct duidelijk overzicht wat je krijgt en hoeveel het kost. Naast het leveren van de onderdelen bieden we ook aan om alles bij je te komen installeren. Zo kan je direct aan de slag gaan met jouw nieuwe game setup!

Nog twijfels? Bekijk onze reviews op Kiyoh.

2FIX Automatisering - Op maat gemaakte computers

Vragen?

Heb je een vraag over het maken van je Game Setup? We helpen je graag verder met meer informatie. Neem contact met ons via info@2fix.nl of via ons contactformulier.